Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Βηματάκια

Ξέρει το παιχνίδι
Πρόσκληση προς Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να κάνει μία στάση στην Αλεξανδρούπολη στο δρόμο για την Καβάλα απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Λαμπάκης.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα βρεθεί στις 18-20 Μαϊου στην Καβάλα για να κηρύξει την έναρξη ενός διεθνούς συνεδρίου για τον ιδρυτή της τοπικής μας εκκλησίας, τον Απόστολο των Εθνών Παύλο.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μόλις το πληροφορήθηκε άδραξε την ευκαιρία και με επιστολή του προσκαλεί τον κ.κ. Βαρθολομαίο να εγκαινιάσει τη μόνιμη συλλογή του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης. Αμ έτσι γίνονται οι αυτά και ο κ. Λαμπάκης φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι. Εδώ που τα λέμε μόνο η δουλειά δεν φτάνει…
Όλα γύρω σου γυρίζουν…
Κύριοι της ΠΑΕ Πανθρακικός, λυπούμεθα που πρέπει να σας το πούμε αλλά όλος ο κόσμος και όλα τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με εσάς γι’ αυτό δεν μπορείτε να μας βάζετε όλους στον ίδιο καζάνι. Επίσης τις ειρωνικές σας αναφορές μπορείτε να τις απευθύνεται σε φίλους σας ή στις άλλες ΠΑΕ (κάτι που συνηθίζετε κατά κόρον άλλωστε στο χώρο του ποδοσφαίρου) και όχι σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις,. Κατά τα λοιπά εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν….
Ηροδίκεια 2012
Η Πανελλήνια Κολυμβητική Συνάντηση Αθλητών με Αναπηρία "ΗΡΟΔΙΚΕΙΑ" διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι στην Κομοτηνή και έφερε αθλητές παγκόσμιου κύρους στην πόλη μας δεν θα πραγματοποιηθεί το 2011. Λίγο το κλειστό κολυμβητήριο, λίγο η γενικότερη οικονομική κατάσταση ανέβαλε τη συνάντηση. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το 2012 η συνάντηση θα επανέλθει με καλύτερη οργάνωση και με ευρωπαϊκές, γιατί όχι και παγκόσμιες, συμμετοχές φέρνοντας την Κομοτηνή στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος!
Πέρυσι που το επίπεδο ήταν πανελλαδικό έλαβαν μέρος στους αγώνες περισσότεροι από 58 αθλητές από 11 συλλόγους. Μακάρι να υπάρξει πρόσφορο έδαφος και να γίνει ένας θεσμός πανευρωπαϊκός όπως του αξίζει…
Είναι βαριές οι χάντρες
Μπορεί οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι να έχουν αγκαλιάσει τις νέες τεχνολογίες, με τα λαπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές να αυξάνονται συνεχώς μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κάποιοι όμως παραμένουν αθεράπευτα παραδοσιακοί, και επιλέγουν το πατροπαράδοτο κομπολόι. Φαίνεται πως μετρούν τις αποφάσεις του συμβουλίου μαζί με τους καημούς τους στις κεχριμπαρένιες χάντρες. Το ίδιο άθλημα άλλωστε εξασκείται με ευλάβεια και στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο που η Πρόεδρος Σοφία Μενεσελίδου αναγκάζεται να κάνει παρατήρηση. Βέβαια ο συγκεκριμένος Περιφερειακός Σύμβουλος παρότι στη φωτογραφία φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένος, αργότερα υπήρξε πιο «αεράτος»
Ελλάς το μεγαλείο σου
Συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η αίτηση πτώχευσης της εταιρίας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΕ» που εξέδιδε μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2010 την ιστορική εφημερίδα και στο δικαστήριο παραβρέθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι της εφημερίδας οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα περίπου πέντε μηνών και τις νόμιμες αποζημιώσεις τους.
Ως μάρτυρας από την πλευρά της εταιρίας κατέθεσε ο οικονομολόγος Δημήτρης Αρβανίτης, που κατ΄ εντολή του επιχειρηματία Κώστα Σαραντόπουλου, εκδότη της εφημερίδας, υποστηρίζοντας ότι εκπονήθηκε σχέδιο αναδιάρθρωσης της εφημερίδας που ωστόσο δεν ευοδώθηκε καθώς η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να χορηγήσει στην εταιρεία δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ.
Όμως η διευθύντρια της εφημερίδας Γιώτα Αντωνοπούλου, που κατέθεσε από την πλευρά των εργαζομένων, χαρακτήρισε «δόλια και προσχηματική» την κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα καθώς όπως είπε «ο κ. Σαραντόπουλος γνώριζε ότι η Εθνική Τράπεζα θα αρνιόταν τη χορήγηση δανείου, αφού το ακίνητο που επρόκειτο να υποθηκεύσει ήταν ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ»!!
ΝΔ E-shop
Η οικονομική κρίση, που έχει χτυπήσει όλους τους πολίτες, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα και τα κόμματα. Η ΝΔ λοιπόν, για να αντιμετωπίσει το έλλειμμα που έχει, μεταξύ των άλλων λύσεων σκέφτεται και τη λειτουργία E-shop. Θα πρέπει μάλλον να ήρθε και στην κατάλληλη ώρα, γιατί τώρα με την αλλαγή του σήματος, ο λαός της νέας δημοκρατίας έχει απομείνει με όλες τις παλιές κονκάρδες, σημαίες και όλα τα κομματικά παρελκόμενα που θέλει να αντικαταστήσει, αλλά δεν ήξερε πως. Ακόμα μια λύση από τη Νέα Δημοκρατία, και αναρωτιόμαστε αν θα λειτουργήσει και υπηρεσία απόσυρσης, για όλα τα παλιά κομματικά σύμβολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: