Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Βηματάκια

Μοσχοβόλησε….
Ξεχάστε τα τριαντάφυλλα, τα ζουμπούλια, τους βασιλικούς, τις γαρδένιες και όλα τα λοιπά ία και πάρτε ένα δενδράκι από χασισοφυτεία. Θα ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ όλη η γειτονιά και όχι μόνο το τμήμα!
Μπορεί το ποιηματάκι να είναι υπερβολικό όμως οι αδόκιμοι τίτλοι, που έδωσαν την αφορμή, τέτοιων σχολίων τυγχάνουν.
Όσο για τις «σωλήνες των διαρροών» του τμήματος είναι χοάνες και έχουν μία κατεύθυνση...
Μήπως δεν προλαβαίνουν…;
Δεν εξέφρασαν ενδιαφέρον να ιδρύσουν το δικό τους γυναικείο συνεταιρισμό οι γυναίκες της Ροδόπης, βαδίζοντας στον επιτυχημένο δρόμο που χάραξαν εδώ και χρόνια άλλες γυναίκες, όμορων και όχι μόνο νομών. Επαφές έγιναν όπως είπε σε συνέντευξη τύπου ο προϊστάμενος του κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ της Κομοτηνής, ωστόσο δεν απέδωσαν καρπούς. Ας ελπίσουμε σύντομα να γίνει η αρχή γιατί είναι κάτι που λείπει από την περιοχή μας.
Που είναι η κυκλοφοριακή μελέτη ΟΕΟ;!
Κόλαση η Κομοτηνή, από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο κέντρο της. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, το κακό έχει παραγίνει αφού οι πρωτοετείς και οι γονείς τους έχουν καταφθάσει αναζητώντας κατοικία. Βέβαια η όποια προσπάθεια να μπει τάξη στο χάος της πόλης δεν απέδωσε αφού οι πολλά υποσχόμενοι δημοτικοί αστυνομικοί δεν φαίνεται να κόβουν και πολλές κλήσεις και φυσικά δεν λειτουργεί όπως τουλάχιστον θα έπρεπε το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Αναζητείται η τύχη τους
Και μιας και πιάσαμε το θέμα των δημοτικών αστυνομικών, αναρωτιέται κανείς που πήγαν και κρύφθηκαν. Τους πρώτους μήνες κυκλοφορούσαν στην πόλη πεζη, αφότου εφοδιάστηκαν όμως με τα οχήματα τους, έγιναν άφαντοι. Λέτε να πίνουν καφέ στην Βενιζέλου; Μπα! Κακία…
Επειδή κάνουν το αυτονόητο;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι είδηση αλλά πρέπει να το τονίσουμε, αφού ποιος ξέρει πότε θα το ξαναδούμε: το Τμήμα Εμπορίου, ελέγχει τους βενζινοπώλες. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που το αυτονόητο έχει γίνει νέο. Ίσως να μπορέσουμε για λίγο να ονειρευτούμε την ώρα που κάποτε, στο μακρινό μέλλον, θα αγανακτούμε από αυτή εδώ τη στήλη για το πρωτοφανές γεγονός ότι το τμήμα Εμπορίου δεν έλεγξε τα βενζινάδικα.
Τι γίνεται με το νέο νοσοκομείο
Τελικά προχωρά ή όχι το νέο νοσοκομείο της Κομοτηνής. Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ότι δηλαδή έχει οριστεί το οικόπεδο κοντά στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μεσούνης, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε γιατί είναι θέμα σοβαρό και κυρίως αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ροδόπης.
Η Cosmote έχει…
Δεν ξέρουμε τι έχει, πάντως σήμα καμπάνα δεν έχει! Χάλασε ο κόσμος την Τρίτη οπότε και οι συνδρομητές της εν λόγω εταιρίας δεν μπορούσαν να δεχθούν και να κάνουν κλήσεις. Ήταν μία τεχνική βλάβη που προκάλεσε το πρόβλημα σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου. Καλό θα ήταν πάντως η εταιρεία να ειδοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις, εκ των προτέρων...!
Νέος Γραμματέας ΠαΣοΚ
ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη που “έχει δώσει σκληρές μάχες με το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες μέρες”, πρότεινε τελικά ο πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου για τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος, στη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα. Οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος ξεκίνησαν με την ομιλία του απερχόμενου γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο νέος γραμματέας, θα έχει κύριο στόχο την ενίσχυση της οργανωτικής δουλειά στο Κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: