Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Βηματάκια

Ως μη γενόμενο
Στον Άρειο Πάγο προσήλθαν χθες το πρωί ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευ. Στυλιανίδης, και ο γραμματέας της ΚΕ, Αν. Λυκουρέντζος. Τα δύο στελέχη του κόμματος κατέθεσαν στον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τέσσερα πορίσματα (δύο του ΣΟΕ και δύο διεθνών οίκων), που έχει στη διάθεσή της η ΝΔ, σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
«Καμία ζημία δεν υπέστη το ελληνικό δημόσιο όσον αφορά στα ανταλλάξιμα ακίνητα της Μονής Βατοπεδίου» υποστήριξε χθες σε δηλώσεις του ο βουλευτής Ροδόπης και δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη του κόμματός του στην ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη και για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της, χρειάζεται και πληρότητα και ορθότητα στοιχείων.
Ο δικός μας βουλευτής δε βρίσκει ότι έχει γίνει κάτι παράτυπο, παράνομο και γενικά μεμπτό στην υπόθεση! Έχουν γίνει εξεταστικές, έχουν συνεδριάσει επιτροπές όλη η Ελλάδα έχει βουίξει αλλά όπως φαίνεται δεν υπήρχε λόγος… Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και τα πορίσματα που κατάθεσαν… Τώρα τι να καταλάβει ο ποιητής;
Απογράφτηκε ο πρωθυπουργός
Στις 23 Ιουλίου απογράφηκε ο πρωθυπουργός μας ως δημόσιος υπάλληλος ή μήπως ως δημόσιος λειτουργός; Λεπτομέρειες δε γνωρίζουμε. Η απογραφή του έγινε κανονικά όπως αδιάψευστα η φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του site αποδεικνύειç
Συναντήσεις στην Αθήνα
Στην Αθήνα βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα ο γραμματέας του ΠαΣοΚ Ν. Ροδόπης Γιώργος Μανανάς όπου είχε σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με την υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη, με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση αλλά και το υφυπουργό εσωτερικών κ. Γιώργο Ντόλιο. Σκοπός της επίσκεψης και των συναντήσεων ήταν να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν το νέο αναπτυξιακό Νόμο αλλά και τον Καλλικράτη.
Λίγο χρόνο ζητούν
Τη γενική γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Θεοδώρα Κόκλα ζήτησαν να συναντήσουν εδώ και τέσσερις μήνες εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρωμά Θράκης και Διασποράς για να την ενημερώσουν για τα θέματα που αφορούν τους οικισμούς τέρμα Αδριανουπόλεως και Αναχώματος. Όμως όπως καταγγέλλουν, με δελτίο τύπου που εξέδωσαν, αυτό δεν κατέστη δυνατό γιατί η κ. Κόκλα έχει φορτωμένο πρόγραμμα. Το παράπονό τους εκφράζουν και αυτοί γιατί όπως λένε χαρακτηριστικά «είμαστε και εμείς ενεργοί Έλληνες πολίτες αυτού εδώ του τόπου».
Αγία Παρασκευή
Αργήσαμε τη Δευτέρα και δεν εκδόθηκε το φύλο της Τρίτης. Ας είναι καλά η πολιούχος της πόλης Αγία Παρασκευή που μας χάρισε ένα τριήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού. Τόσο απαραίτητο ….αυτές τις ημέρες ζέστης και βροχής.
Φαρσοκωμωδία
Η πρώτη φιέστα ήταν στο Αλάν Τεπέ, η δεύτερη στην Κομοτηνή και η τρίτη αναμένεται εν αγωνίως στα Χίλια. Να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να ακούσουμε πάλι τα γνωστά ανθελληνικά παραλληρήματα. Κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, γινόμαστε θεατές στην ίδια φαρσοκωμωδία….

Δεν υπάρχουν σχόλια: