Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Βηματάκια

Σιγουριά να σου τύχει
«Η ΝΔ θα κερδίσει την εκλογική μάχη», ανέφερε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης και όλοι έμειναν εμβρόντητοι στην αίθουσα. Μάλιστα ένας σχολίασε από πηγάζει αυτή η σιγουριά για την μάχη της 4ης Οκτώβρη!
Παιχνίδια
Οι σκανδαλιές ορισμένων καλά κρατούν και μάλιστα με αρκετό χιούμορ. Χθες πολύ νωρίς το πρωί διαβαίνοντας την κεντρική πλατεία Κομοτηνής αντικρίσαμε στο χέρι του αγάλματος του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, ένα κινητό τηλέφωνο. Απ’ ότι φαίνεται οι εμπνευστές αυτής της καλόγουστης, έχουμε να πούμε, φάρσας, τοποθέτησαν το τηλέφωνο το βράδυ της προηγουμένης. Το κινητό, «έπεσε» από τα χέρια του Καραθεοδωρή, αργά το μεσημέρι!!!
Ο καλυτερότερος
Και ξαφνικά ο Πανθρακικός έδειξε καλύτερη ομάδα; Όχι βέβαια, αλλά η επιστροφή του Ολίσσε έδεσε το σύνολο με τον συγκεκριμένο παίκτη να δεσπόζει στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς δυστυχώς, βοήθεια αφού η απουσία του Βελάσκο έφερε και πάλι στην θέση του δεξί μπακ τον Κανωτίδη, ο οποίος είναι αλήθεια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Λέτο. Πάντως να σημειωθεί ότι αν και ο Πανθρακικός ήταν η καλύτερη ομάδα, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, πιο ορθολογικό, ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτει. Αρκεί να σημειωθεί ότι οι πράσινοι των Αθηνών έπαιξαν σχεδόν όλο τον αγώνα με τον Σισέ δεξί εξτρέμ και τους κοντούς Σαλπιγγίδη ή Νίνη να προσπαθούν να πάρουν κεφαλιά ανάμεσα στους πανύψηλους Μπαχαρίδη και Τζόκιτς. Δυστυχώς η ασυνεννοησία των δύο τελευταίων και του Ρόκα (πότε παίζουν μαζί…) έφερε το γκολ, το οποίο φαινόταν αδύνατο να επιτευχθεί με τις ψηλές μπαλιές που έπαιζε ο Παναθηναϊκός.
Γαλάζιο ψηφοδέλτιο
Αν αληθεύουν τα σενάρια που κυκλοφορούν στην πιάτσα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και τα οποία θέλουν έναν συνταξιούχο δικαστικό, ο οποίος έχει να έρθει στην περιοχή μας εδώ και κάτι χρόνια και μιας παλλινοστούντισσας δασκάλας χορού να πλαισιώνουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης, τότε έχουμε να ρίξουμε μεγάλο γέλιο! Όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά γιατί θα τους ψάχνουμε εμείς οι δημοσιογράφοι και δεν θα τους βρίσκουμε για μια δήλωση, για ένα παραπολιτικό σχόλιο. Θα ψάχνουμε επίσης το εκλογικό τους κέντρο, το προεκλογικό τους φυλλάδιο. Πάντως το ζουμί της υπόθεσης, αν βγουν αληθή τα σενάρια, είναι γιατί κανείς από τους δελφίνους της βουλευτικής θέσης του Ευριπίδη Στυλιανίδη δεν βγήκε μπροστά, ώστε την επόμενη μέρα (η οποία δεν αργεί) να το βρει ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και αυτήν την στιγμή στην τοπική ΝΔ, όλοι μα όλοι τους, έχουν εγκαταλείψει το … πλοίο!
Πανό στην γέφυρα
Πανό κατά του προξενείου και της παρουσίας του στην Κομοτηνή αναρτήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην γέφυρα της σιδηροδρομικής γραμμής στην είσοδο της πόλης από την Ξάνθη. Μάλλον ξάφνιασε όσους το είδαν και μάλλον τους ξάφνιασε ευχάριστα.
Κομοτηνή και ΔΕΘ – 1
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου παραβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου είχε μια σειρά επαφών με φορείς της πόλης, καθώς και με κομματικά στελέχη της συμπρωτεύουσας. Παράλληλα μίλησε στην ΔΕΘ το Σάββατο, ενώ την επόμενη ημέρα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΜΕ. Αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν να ακούσουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έτσι το παρών και δείχνοντας την συμπαράσταση τους. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Κώστας Λιούρτας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Αργύρης Αργυρόπουλος και ο πρόεδρος των Ζαχαροπλαστών Μιχάλης Βεζυριαννίδης ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου.
Και στο γήπεδο
Το απόγευμα ένα άλλο πανό με το ίδιο νόημα αναρτήθηκε σε μπαλκόνι πολυκατοικίας που έχει και την καλύτερη θέα στο γήπεδο. Και αυτή η φωτογραφία έκανε τον γύρο της Ελλάδας καθώς εμφανίστηκε σε πανελλαδικής μεγάλης εμβέλειας αθλητικής ιστοσελίδας.
Κομοτηνή και ΔΕΘ – 2
Στην τρίτη σειρά των θέσεων κάθισε ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης και ακριβώς πίσω από τους Ευρωβουλευτές του κόμματος Κρίτωνα Αρσένη και Μαριλένα Κοππά. Ο νομάρχης μας έφτασε νωρίς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός!
Κομοτηνή και ΔΕΘ – 3
Ίδια σειρά με το Νομάρχη, αλλά από στην διαφορετική πλευρά του διαδρόμου κάθισε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη Χρύσα Μανωλιά. Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα και με παρέα τους ανθρώπους του πολιτικού της γραφείου, η Χρύσα κάθισε δίπλα στον πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη και τον βουλευτή Καβάλας Μιχάλη Τιμοσίδη.
Διαλέγουν χρώμα
Τρίτος αγώνας μηδέν βαθμοί και ακολουθούν εκτός έδρας Ξάνθη και Εργοτέλης για να υποδεχθούμε μετά τον Άρη και ακολούθως να ταξιδέψουμε στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Ε, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, κάποια στιγμή θα αρχίσει να γράφεται το πανό με την προτροπή προς τον Τάσο να πάρει την ΠΑΕ. Προς το παρόν, η επιλογή των χρωμάτων γίνεται και της κερκίδας όπου θα αναρτηθεί. Στις 24 ή 25 Οκτωβρίου, εντός έδρας παίζουμε με την Λάρισα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: