Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Βηματάκια

Φαγοπότια!
Πριν αρκετές ημέρες έφαγαν μαζί ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης με τον αρχηγός της «Αναγέννησης Κομοτηνής» Σταμάτη Μαρούδα σε γνωστό ταβερνάκι παράλληλα της οδού Ερμού. Τέτοια βλέπουν οι συνεργάτες του δημάρχου και θα έχουμε εξελίξεις στο τέλος της χρονιάς. Το αστείο ποιο είναι;;; Ότι μετά ο Σταμάτης έφαγε μαζί και με τον επικεφαλής της «Νέας Πορείας» Τάσο Βαβατσικλή και του είπε τι ακριβώς συζήτησε με τον δήμαρχο! Τελικά κάποιος από τους τρεις όρθιος κοιμάται και ξενοδοχείο πληρώνει … ποιος άραγε; Όσο για τον Δενθαγίνειςδημαρχοςποτε άστο καλύτερα αυτός περιμένει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρχει βέβαια μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές!
Όλα στην ώρα τους
Άντε να τελειώσουν τα επισκεπτήρια στις κατασκηνώσεις να κάνουμε και τα εγκαίνια του πάρκου, γιατί όπως καθυστερεί η υπόθεση, μετά τις τόσες κατασκηνώσεις και δηλώσεις, όταν θα έρθει η ώρα των εγκαινίων το πάρκο θα χρειαστεί ξανά την ανάπλαση του. Πάντως, μάλλον περιμένουν να μεταποιηθούν τα νέα, διαστημικά, συντριβάνια, για να γίνουν τα εγκαίνια. Αν το επιτρέψουν οι σεκιουριτάδες, οι οποίοι με την φόρα που έχουν πάρει και σωματική έρευνα θα κάνουν σε όποιον βρίσκουν στο πάρκο…
Καραντίνα
Ακόμη 33 νέα κρούσματα αναφέρθηκαν χθες το πρωί, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των προσβεβλημένων από τη νέα γρίπη στους 323. Από τα άτομα που παρουσίασαν συμπτώματα, τα 17 προέρχονται από χώρες του εξωτερικού, τα 9 είναι Έλληνες που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και οι επαφές των υπολοίπων 7 διερευνώνται. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τα 323 περιστατικά, τα 200 έχουν ιαθεί πλήρως, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ακόμα η συγκεκριμένη πανδημία δεν έχει επισκεφθεί τα μέρη μας και καλύτερα να μην τα επισκεφθεί ποτέ! Φανταστείτε να χρειαστεί το Νοσοκομείο Κομοτηνής να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους ασθενείς που χρειάζονται καραντίνα;;;
Λάθος υπολογισμοί
Αρκεί να διαβάσει κανείς τα ονόματα που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που οργάνωσε, δηλαδή που οργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Τυχερού και θα διαπιστώσει πόσο μπροστά είναι ο γειτονικός νομός στα θέματα αυτά. Εμείς έναν μεγάλο τραγουδιστή, είπαμε να φέρουμε και δεν λογαριάσαμε ότι από την στιγμή που γιαπί είναι το γήπεδο το δημοτικό, δύσκολα θα γινόταν τέτοια συναυλία. Τελικά, όποιοι το επιθυμούν, να ακούσουν τον Μητροπάνο, στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να μεταβούν.
Κυβερνητική νεολαία
Όλοι ξέρουμε πως εδώ και αρκετούς μήνες η κατάσταση στη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ είναι έκρυθμη. Το άσχημο κλίμα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο μεταφέρεται πλέον στη νεολαία όπου με νοθείες (και όχι μόνο) βάφουν τις πιο μαύρες σελίδες στην 34χρονη πορεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Το τελευταίο συμβάν εξελίχθηκε το Σάββατο όπου οι προγραμματισμένες εκλογές πήγαν να γίνουν σε … ξενοδοχείο και όχι στα γραφεία της ΔΑΠ όπως γίνεται συνήθως. Εκεί και ενώ όλα ήταν έτοιμα, «κάποιοι» μπήκαν μέσα, άρπαξαν τις κάλπες και τις μετέφεραν στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Ιερά οδό, όπου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και βγήκε το τελικό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σημειώθηκαν συμπλοκές και για λίγο η οδός Πανεπιστημίου αλλά και το φουαγέ του ξενοδοχείου μετατράπηκαν σε πραγματικό πεδίο μάχης. Όλα αυτά τα έχει φέρει κυρίως η άρνηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Γιώργου Παπανικολάου, να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου. Να υπενθυμίσουμε απλά πως εξελέγη στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά η συγκεκριμένη καρέκλα μάλλον του ανήκει και δεν θέλει να την αφήσει. Στελέχη της ΔΑΠ τον κατηγορούν μάλιστα ότι έστησε τις κάλπες «εν κρυπτώ προκειμένου να εκλέξει για τη γραμματεία της ΔΑΠ Αθήνας δικά του στελέχη». Όπως υποστηρίζουν, πρόκειται για στελέχη τα οποία χρειάζεται, καθώς παίζουν και ρόλο εκλεκτόρων σε περίπτωση εκλογών στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, και πρόκειται να τον βοηθήσουν να διατηρήσει προς το παρόν τον έλεγχο της Νεολαίας και στη συνέχεια να μπορέσει να καθορίσει και τους όρους διαδοχής του, προωθώντας σύμφωνα με πληροφορίες τον πρώην γραμματέα της ΔΑΠ ΑΕΙ, Δημήτρη Βολουδάκη.
Απογειώνεται η ανεργία
Στο 9,4%, από 7,7% που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα, αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας τον Απρίλιο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση, σε ετήσιο επίπεδο, στα χρονικά του δείκτη. Το Μάρτιο, το ποσοστό ανεργίας είχε διαμορφωθεί στο 9,2%. Σύμφωνα με τη Eurostat το ποσοστό ανεργίας στην Ευρωζώνη διαμορφώθηκε στο 9,3% τον Απρίλιο και στο 9,5% το Μάιο. Παράλληλα και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ, περίπου 19.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν στον τουριστικό κλάδο το πρώτο εξάμηνο, μετά από πτώση 9,6% στις τουριστικές αφίξεις. Αφού αυτά τα στοιχεία είναι επίσημα και τα αποδέχεται και η ελληνική κυβέρνηση, καταλαβαίνετε πια είναι τα ανεπίσημα που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας!!!
Βρέθηκαν τα λύτρα
Αυτός ο Παναγιώτης Βλαστός που φέρεται ως εγκέφαλος του συνδικάτου του εγκλήματος, όλη μέρα στο τηλέφωνο ήτανε. Γλώσσα δεν έβαζε μέσα και στην τουαλέτα με το κινητό ήτανε. Αυτός θα έχει φάει όλα τα λύτρα από την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου στα κινητά. Γι’ αυτό δεν τα βρίσκουν τα λύτρα. Τα έχει φάει ο Βλαστός στους λογαριασμούς των κινητών!!!
Ποτά μπόμπες
Έχουμε όλη αυτήν την ωραία ιστορία με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και την υπόθεση της Ζίμενς και ασχολούμαστε με τον Βλαστό. Μα, είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε τον Χριστοφοράκο με τον Βλαστό; Κατά πρώτον, ο Χριστοφοράκος έχει στιλ. Τον βλέπεις τον άνθρωπο, μοιάζει με τον Ρότζερ Μουρ στον Τζέιμς Μποντ. Ο Χριστοφοράκος θα πίνει και κάνα Μαρτίνι κοκτέιλ. Ο Βλαστός τι να πιει; Ο Βλαστός δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καθαρό ουίσκι από την μπόμπα – τον έχουν σερβίρει τόσες μπόμπες που τώρα θα έπρεπε κανονικά να είναι τυφλός.
Γίναμε Αμερική!
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Δένδια, οι φυλακές των Γρεβενών θα μετατραπούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε στα ΜΜΕ ότι θα γίνουν το ελληνικό Αλκατράζ. Δηλαδή, θα βάλουν και θάλασσα γύρω από τις φυλακές των Γρεβενών;
Με τα λεφτά των άλλων
Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μας στοίχισε το «Αγροτουριστικό» στις Καγκέλες; Μπορεί και 500 χιλιάδες, άλλωστε ακόμη πληρώνει η Νομαρχία Ροδόπης. Και γιατί να μην πληρώσει; Του νομάρχη είναι τα λεφτά , ή των νομαρχιακών συμβούλων; Με τα λεφτά του κόσμου γίνεται ο αγροτουρισμός στις Καγκέλες. Με τα λεφτά των άλλων στήνονται τα καλοκαιρινά μπαράκια. Τύφλα να έχει η Ίμπιζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: